autor:

MARIANA

» » Aperitive

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Autor: MARIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 ianuarie 2009

Ingrediente
- o punga de foi de placinta 400g, - branza sarata (de burduf) 500g, - un ou, - o cutie de ciuperci, - o ceapa, - marar, - smantana 2 linguri, - margarina

Dificultate: Medie Timp: 40 min

16 voturi

Mod de preparare

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si pastra umiditatea altfel se vor rupe.

Pentru umplutura de branza: se pune intr-un vas branza, oul, mararul si smantana. Se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena.

Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa marunt marunt si se caleste. Apoi se pun ciupercile si se lasa putin la calit impreuna.
Se intind foile, cam2-3 una peste alta. Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si apoi se impatura astfel incat sa nu aiba pe unde sa iasa umplutura.
Se aseaza intr-o tava bine unsa cu margarina sau ulei si se dau la cuptorul incins. Se lasa cam 10-15 min, pentru ca foietajul se coace foarte repede.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel

7 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Saratele la presa

Saratele la presa

Se da branza pe razatoare.Se amesteca bine toate ingredientele si se adauga apa pana cand obtinem

27 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    violeta (Bucatar) , 30 decembrie 2009

    felicitari ,foare buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Cum am mai spus arata minunat si merita incercata reteta...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Foarte gustoase trebuie sa fie!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Mmmmmm bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Delicios...

    • Fara foto

      Carmen (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Cred ca este tare buna

    • Fara foto

      ValiP , 26 februarie 2009

      Mi vrei si poza de final? Cnd termini de gatit te-apuci direct de devorat. Mai ai timp de poze?

    • Fara foto

      morarita , 06 ianuarie 2009

      Unde este poza de final, plancintele rumenite, cireasa de pe tort? Foile de placinta nu trebuie unse cu unt topit/maragarina sau ulei cand se suprapun? De impachetat sunt impachetate bine si taiate, frumos:)

    • Fara foto

      diana , 06 ianuarie 2009

      Am mancat mancarea asta shi e ffffff buna, imi place mult si de asta ti-am dat 5 voturi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

16 voturi

Ingrediente

  • - o punga de foi de placinta 400g
  • - branza sarata (de burduf) 500g
  • - un ou
  • - o cutie de ciuperci
  • - o ceapa
  • - marar
  • - smantana 2 linguri
  • - margarina

Raporteaza reteta

violeta (Bucatar)

felicitari ,foare buna!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri