1. Fructele se spala, se indeparteaza coditele si samburii. Daca, careva dintre prune is mai mari, taiati-le la dimensiunea unei cirese.
2. Intindeti foaia si apoi puneti-o intr-o tava tapetata cu faina. Ungeti-o cu oul batut, presarati cu zahar pudra si gemul de capsuni.
3. Portionati (taiati) foaia in mai multe patrate, apoi puneti fructele.
4. Se coace la cuptor 25-30 minute.
5. Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii