autor:

Eileen

» » Aperitive

Foietaj cu rosii si branza

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 august 2011

Ingrediente
(30 bucati):, 500g foietaj, 50g parmezan ras, 40g patrunjel, 200g branza feta, 2 cutii almette cu smantana, 2 catei usturoi zdrobiti, 8 linguri ulei masline, 30 rosii cherry taiate pe jumatate

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se pun la rece 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace 15 minute pana devine auriu. Se scoate si se raceste.

Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papa de urda

Papa de urda

Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenit adaugam cozile de usturoi taiate marunt

7 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Feta cu chimen si lamaie

Feta cu chimen si lamaie

Amestecati toate ingredientele intr-un bol. Serviti rece.

2 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Goji Romania , 26 decembrie 2014

    Efecte Benefice fructe GOJI Scade colesterolul; Ajuta la normalizarea nivelului de zahar din sange la debutul diabetului zaharat la adulti; Trateaza disfunctiile sexuale si imbunatateste libidoul; Ajuta la pierderea in greutate, in special disparitia celulitei; Amelioreaza insomnia si imbunatateste calitatea somnului; - See more at: www.gojiromania.com

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2013

    bravo, felicitari,.,.,

  • Fara foto

    Karoly Mathe , 23 decembrie 2013

    felicitari

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 31 august 2013

      Numai cu branza si rosii n-am incercat eu fac cu ciuperci si ceapa interesant!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 august 2011

      O delicatesa!***** La noi la supermarket se gasesc"vol-au-vent" ; nu mai trebuie decupate; ce vrei? Ne-am facut mai comode cu progresele din bucatarie...Ha ha ha... O seara buna iti doresc si felicitari pentru retetele tale deosebite.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • (30 bucati):
  • 500g foietaj
  • 50g parmezan ras
  • 40g patrunjel
  • 200g branza feta
  • 2 cutii almette cu smantana
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 8 linguri ulei masline
  • 30 rosii cherry taiate pe jumatate

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Mathe_Karoly (Chef de cuisine)

bravo, felicitari,.,.,

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu urda