- Tăiem rubarbărul în bucăți de aproximativ 4-5 cm și apoi îl tăiem în fâșii subțiri
- mixăm o lingură de zahăr brun cu o lingură de frișcă lichidă până se obține o compoziție cremoasă. Aceasta este opțională pentru rețetă. Ea joacă rolul unui lipici dulce pentru rubarbăr.
- Rulăm foietajul pe blatul de lucru și îl tăiem în forme rotunde - de dimensiunea unui pahar sau a unui bol. Așezăm foietajul în tavă
- Ungem foietajul cu oul bătut iar pe mijloc adăugăm puțin din crema de zahăr brun cu frișcă lichidă.
- Așezăm peste acestea feliile de rubarbăr și pudrăm din belșug cu zahărul pudră.
- Tava se pune la cuptor la aproximativ 180-200 grade, timp de 15-20 de minute. Când foietajul devine auriu iar rubarbărul este caramelizat se poate scoate de la cuptor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii