autor:

Laura

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Foietaj cu sunca si cascaval

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2012

Ingrediente
800 gr foietaj Bella (eu cumpar de obicei acest tip de foietaj deoarece creste foarte fain), 300 gr sunca, 200-250 gr cascaval, 1 ou, Susan, Apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.
Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.
Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .
Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.
Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan.
Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.
Pofta buna!
Hai si pe http://laupasca.blogspot.com pentru mai multe retete!
Cu drag, Laura!
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

10 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Branza de vaci cu maioneza

Branza de vaci cu maioneza

Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca

2 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Toma , 11 septembrie 2014

    arata bine am sa o fac si eu

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Delicios!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 800 gr foietaj Bella (eu cumpar de obicei acest tip de foietaj deoarece creste foarte fain)
  • 300 gr sunca
  • 200-250 gr cascaval
  • 1 ou
  • Susan
  • Apa

Raporteaza reteta

Retete
de Laura
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul, se adauga galbenusurile, romul, untdelemnul sau untul

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Se fac 3 foi, preparandu-le separat pe fiecare astfel: Se bat albusurile cu un praf de sare pana

35 voturi    13 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Banane caramelizate cu inghetata

Banane caramelizate cu inghetata

Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga zaharul, se mai lasa 1-2 minute, se adauga zeama

6 voturi    0 comentarii
15 min
Inghetate
Maria Markov

Maria Markov (Chef de cuisine)

Delicios!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Meniu cu branza si oua
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide