Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.
Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.
Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .
Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.
Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan.
Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.
Pofta buna!
Hai si pe http://laupasca.blogspot.com pentru mai multe retete!
Cu drag, Laura!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii