autor:

lizz

» » , Aperitive, Aperitive

Foietaj umplut

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
4 felii de branza, 4 felii de foietaj, 4 felii de salam sau parizer sau orice preferati, 2 felii de paine cu miezul taiat, 2 oua, cateva masline, 1 rosie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o feliuta de rosie si o maslina. Dai la cuptor pana e bine facut foietajul.
Intr-o tigaie pui putin ulei la incins. Asezi feliile de paine si le prajesti un pic pe o parte. Le intorci si dai drumul la cate un ou in mijlocul fiecarei felii.
Servesti cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Arată f. bine. Felicitări.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Interesant. Am sa incerc si eu

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 felii de branza
  • 4 felii de foietaj
  • 4 felii de salam sau parizer sau orice preferati
  • 2 felii de paine cu miezul taiat
  • 2 oua
  • cateva masline
  • 1 rosie

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

Crystyna (Chef de cuisine)

Arată f. bine. Felicitări.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Terina cu vita, pui si caise