Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o feliuta de rosie si o maslina. Dai la cuptor pana e bine facut foietajul.
Intr-o tigaie pui putin ulei la incins. Asezi feliile de paine si le prajesti un pic pe o parte. Le intorci si dai drumul la cate un ou in mijlocul fiecarei felii.
Servesti cu rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii