Se lasa aluatul la dezghetat, se desface, se taie patratele pe care le umplem cu gem. Eu am folosit gem de caise si cate o visina din congelator.Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, la foc potrivit cam 30-35 minute pana se rumenesc. Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii