autor:

burdulea maria elena

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Foitaj cu gem, rapid si bun

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
1 pachet aluat foitaj Linco, gem sau marmelada mai tare, zahar pudra, 1 pliculet zahar vanilat dr Oetker.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se lasa aluatul la dezghetat, se desface, se taie patratele pe care le umplem cu gem. Eu am folosit gem de caise si cate o visina din congelator.Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, la foc potrivit cam 30-35 minute pana se rumenesc. Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foitaj cu gem, rapid si bun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini tarte cu crema de pepene galben (melon curd )

Mini tarte cu crema de pepene galben (melon curd )

Aluatul Intr-un castron, am pus untul, am cernut faina, am adaugat indulcitorul si oul. Am inceput

10 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

Aluatul: Intr-un bol amestecati faina cu sarea. Puneti untul intr-un robot sau mixer si amestecati

26 voturi    6 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Grozava idee !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Simplu, rapid si bun.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 10 martie 2010

    Pe moment, ne-am potolit pofta de ceva dulce.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj Linco
  • gem sau marmelada mai tare
  • zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat dr Oetker.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Grozava idee !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Cum se face coliva  cu nuca Cum se face coliva cu nuca

Cum se face coliva cu nuca Se fierbe graul la foc mic sau la cuptor.Incorporam graul cu zaharul,aromele, biscuitii,nucile,cacao.

9 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cum se face coliva la Multicooker Cum se face coliva la Multicooker

Cum se face coliva la Multicooker Grâul se alege, se curăţă de impurităţi, se spală în 9 ape călduţe numite cele

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Orez cu lapte si topping de portocale