1.se dizolva zaharul in apa
2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa
3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea)
4.se ia proba in apa rece,turnand cateva picaturi
5.Daca se strange ca o bomboana cleioasa ,atunci proba e buna
6.se toarna intr-un vas de marmura sau sau pe o masa de marmura umezite cu apa rece,se stropeste si la suprafata si se lasa un pic sa se racoreasca
7.se tableaza(amesteca) cu o lopatica...eu am folosit mixerul,pana se albeste
chiar daca se intareste nu e nici o problema ...pentru al folosi se pune int-un vas pe baie de apa si el se inmoaie(eventual adaugati 2-3 lg apa rece)...il puteti amesteca cu cacao,cafea sau colorant aromatizandul cu diferite arome se mai poate face un barot din el daca il framanti foarte bine cu zahar pudra apoi sa-l radeti prin razatoarea de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii