autor:

Sorin MORAR

» » Dulciuri diverse

Fondante cu cacao si fasole

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Ingrediente
200 g fasole boabe, 200 g cacao, 600 g zahar tos, 1 pliculet vanilie, 200 g unt, 1 cana de miez de nuca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe si se scurge. Se pun toate ingredientele in blender si se paseaza bine. Amestecul obtinut se intinde pe un platou sau o tava joasa. Se taie cubulete. Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondante cu cacao si fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mingi de ciocolata

Mingi de ciocolata

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu smintina pina devine o crema sise toarna peste biscuitii

7 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Savarine cu frisca

Savarine cu frisca

Dizolvam drojdia si zaharul in 150 ml lapte caldut si il lasam deoparte 5 minute. Cernem faina intr-un

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Morar

    Andreea Morar (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 200 g cacao
  • 600 g zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 200 g unt
  • 1 cana de miez de nuca

Raporteaza reteta

Andreea Morar

Andreea Morar (Chef de cuisine)

Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Eclere cu crema de vanilie