autor:

Sorin MORAR

» » Dulciuri diverse

Fondante cu cacao si fasole

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Ingrediente
200 g fasole boabe, 200 g cacao, 600 g zahar tos, 1 pliculet vanilie, 200 g unt, 1 cana de miez de nuca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe si se scurge. Se pun toate ingredientele in blender si se paseaza bine. Amestecul obtinut se intinde pe un platou sau o tava joasa. Se taie cubulete. Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondante cu cacao si fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Delad

Prajitura Delad

Blatul: se separa ouale, albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si cafea

Fursecuri cu nuca si cafea

Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile si le

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Morar

    Andreea Morar (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 200 g cacao
  • 600 g zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 200 g unt
  • 1 cana de miez de nuca

Raporteaza reteta

Andreea Morar

Andreea Morar (Chef de cuisine)

Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tarta cu mere acrisoare