autor:

Sorin MORAR

» » Dulciuri diverse

Fondante cu cacao si fasole

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Ingrediente
200 g fasole boabe, 200 g cacao, 600 g zahar tos, 1 pliculet vanilie, 200 g unt, 1 cana de miez de nuca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe si se scurge. Se pun toate ingredientele in blender si se paseaza bine. Amestecul obtinut se intinde pe un platou sau o tava joasa. Se taie cubulete. Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondante cu cacao si fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini checuri cu crema de branza

Mini checuri cu crema de branza

Ouale (de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam uleiul, crema de branza,

3 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Mini Pavlova

Mini Pavlova

Este prima data cand le prepar .Rezultatul:o prajitura crocanta la suprafata ,pufoasa si gumata in

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Morar

    Andreea Morar (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 200 g cacao
  • 600 g zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 200 g unt
  • 1 cana de miez de nuca

Raporteaza reteta

Andreea Morar

Andreea Morar (Chef de cuisine)

Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Dulciuri diverse
Parpale