autor:

Sorin MORAR

» » Dulciuri diverse

Fondante cu cacao si fasole

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 19 septembrie 2008

Ingrediente
200 g fasole boabe, 200 g cacao, 600 g zahar tos, 1 pliculet vanilie, 200 g unt, 1 cana de miez de nuca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe si se scurge. Se pun toate ingredientele in blender si se paseaza bine. Amestecul obtinut se intinde pe un platou sau o tava joasa. Se taie cubulete. Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondante cu cacao si fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Andreea Morar

    Andreea Morar (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 200 g cacao
  • 600 g zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 200 g unt
  • 1 cana de miez de nuca

Raporteaza reteta

Andreea Morar

Andreea Morar (Chef de cuisine)

Suna ciudat "ceva dulce cu fasole", dar cand tatal meu a facut fondantele si am gustat ..... mmmmmmmmm delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Rafaelo