Ingrediente
Pentru 30 de fondante:, , 250 gr ciocolata amaruie, de lapte sau alba-dupa dorinta, , 30gr fistic prajit si cojit, , 30 gr nuci de padure prajite si cojite, , 30 gr de stafide, , 30 gr de migdale prajite cu coaja
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
2 voturi
Mod de preparare
O transferam intr-o punga de ornat. O tava o imbracam in nailon si luam punga cu ciocolata si incepem sa facem petifiori rotunzi, mici de 3-4 cm. Pe fiecare petifior asezam o stafida, o aluna, un fistic si o migdala. Le transferam la rece pana se intaresc si le putem desprinde si le aranjam intr-o cutie ermetica.
O alta metoda de a face fondantele este de a amesteca ciocolata cu stafide, alune, fistic si migdale. Dupa aceea, se ia cu lingurita din compozitie si se pune in manjete mici de fondante sau in forme mici de silicon. Se lasa la rece dupa care se pot servi.
Pofta buna!