Intr-un bol se amesteca crema de dulce de leche cu fulgii de cocos - se amesteca bine sa fie o compozitie omogena.
Dupa care, turnam intr-o farfurie plata jumatatea de pahar de cocos, iar cu o lingurita luam din compozitie o cantitate, formam o mingiuta, o facem putin plata, adaugam o aluna si o rotunjim din nou si o tavalim in cocos. Le punem in manjete.
Se pot mentine cateva zile intr-o cutie inchisa in frigider - minunate pentru serbari. Sunt foarte gustoase.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii