Intr-un bol se amesteca crema de dulce de leche cu fulgii de cocos - se amesteca bine sa fie o compozitie omogena.
Dupa care, turnam intr-o farfurie plata jumatatea de pahar de cocos, iar cu o lingurita luam din compozitie o cantitate, formam o mingiuta, o facem putin plata, adaugam o aluna si o rotunjim din nou si o tavalim in cocos. Le punem in manjete.
Se pot mentine cateva zile intr-o cutie inchisa in frigider - minunate pentru serbari. Sunt foarte gustoase.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii