autor:

Andreea Rus

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Fornetti cu sunca, branza si susan

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2013

Ingrediente
1 aluat foietaj, 1 ou, 300g sunca pui, branza topita, susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se portioneaza in forma dorita. Se pune pe fiecare bucatica sunca si branza iar apoi se impatura. Apoi se ung cu oul batut cu putina sare si se presara susan. Se lasa la copt la foc potrivit 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu sunca, branza si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina

8 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Buna!Se numeste exact asa,Aluat foietaj,nu foi de placinta insa, la magazin,il vei gasi exact in acelasi frigider unde se afla si foile de placinta.Sa-mi spui cum iti vor iesi!

  • Fara foto

    mia , 31 octombrie 2013

    Buna! Ce fel de foietaj? Eu am incercat cu foietaj de placinte. Am numarat cate foi sunt, si le-am pus in jumate, am pus compozitia, apoi am pus si cealalta jumatate. Foile nu s-au umflat, au ramas tari ...

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2013

    Gustoase!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 300g sunca pui
  • branza topita
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Andreea Rus (Chef de cuisine)

Buna!Se numeste exact asa,Aluat foietaj,nu foi de placinta insa, la magazin,il vei gasi exact in acelasi frigider unde se afla si foile de placinta.Sa-mi spui cum iti vor iesi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Picanterii