FOUNDE DIN CASCAVAL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 300 g branza albastra rasa, 10 g condimente italiene, 40 ml. vin alb, 150 g smantana, 2-3 buc de usturoi pisat, 100 g cascaval ras, 2-3 linguri de amidon alimentar, piper alb dupa gust

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca dupa care se pun la foc domol amestecandu-se continuu. Se serveste cu crutoane de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor