autor:

Zotu

» » Aperitive

FOUNDE DIN CASCAVAL

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 300 g branza albastra rasa, 10 g condimente italiene, 40 ml. vin alb, 150 g smantana, 2-3 buc de usturoi pisat, 100 g cascaval ras, 2-3 linguri de amidon alimentar, piper alb dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca dupa care se pun la foc domol amestecandu-se continuu. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOUNDE DIN CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 300 g branza albastra rasa
  • 10 g condimente italiene
  • 40 ml. vin alb
  • 150 g smantana
  • 2-3 buc de usturoi pisat
  • 100 g cascaval ras
  • 2-3 linguri de amidon alimentar
  • piper alb dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura