autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fragezele cu parmezan

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
150 g faina, 150 g unt, 150 g parmezan ras, 1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele pe planseta si framantati-le cu mana. Intindeti cu sucitorul o foaie groasa de cca 1/2 cm. Taiati discuri de 3-4 cm diametru, ungeti-le cu ou batut si coaceti in cuptorul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fragezele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mucenici fierti

Mucenici fierti

Intr-un castron punem faina, adaugam un praf de sare, apa si amestecam totul pana obtinem un aluat

47 voturi    13 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort de clatite

Tort de clatite

Se taie fiecare banana in jumatate ,pe lungime, si apoi fiecare se infasoara in cate o clatita.Se

2 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 150 g unt
  • 150 g parmezan ras
  • 1 galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
TIRAMISU (fara mascarpone)