autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
200 g unt, 2 oua, pasta de sardele, 100 g masline, 200 g sunca presata, 2 castraveti acri, o lingura maioneza sau smantana, o painica, 200 g carne fripta, 150 g salam uscat, 2 sardele, 1-2 buc.castravete murat, 1-2 buc.gogosar, 100 g cascaval ras, 100 g unt, 2-3 linguri smantana, cateva masline, o painica

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele de la oricare dintre variante.

Se umple painica si se da la rece.Se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

13 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 oua
  • pasta de sardele
  • 100 g masline
  • 200 g sunca presata
  • 2 castraveti acri
  • o lingura maioneza sau smantana
  • o painica
  • 200 g carne fripta
  • 150 g salam uscat
  • 2 sardele
  • 1-2 buc.castravete murat
  • 1-2 buc.gogosar
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • cateva masline
  • o painica

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piftelute cu maioneza si ceapa