autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
, 200 g unt, 2 oua, pasta de sardele, 100 g masline, 200 g sunca presata, 2 castraveti acri, o lingura maioneza sau smantana, o painica, , 200 g carne fripta, 150 g salam uscat, 2 sardele, 1-2 buc.castravete murat, 1-2 buc.gogosar, 100 g cascaval ras, 100 g unt, 2-3 linguri smantana, cateva masline, o painica

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele de la oricare dintre variante.

Se umple painica si se da la rece.Se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece. Punem faina intr-un lighean. Facem o gaura

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 oua
  • pasta de sardele
  • 100 g masline
  • 200 g sunca presata
  • 2 castraveti acri
  • o lingura maioneza sau smantana
  • o painica
  • 200 g carne fripta
  • 150 g salam uscat
  • 2 sardele
  • 1-2 buc.castravete murat
  • 1-2 buc.gogosar
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • cateva masline
  • o painica

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete picante