Faci un pandispan pe care-l coci in tava de aragaz unsa cu unt.Dupa ce s-a racit il tai in doua.Partea de deasupra o farimitezi intr-un castron si o stropesti cu rom.
Se freaca bine untul cu zaharul si nucile macinate si apoi se amesteca cu pandispanul farimitat si stropit cu rom.Partea de jos a prajiturii o ungi cu gem ,apoi pui crema de mai sus.Peste aceastea torni siropul de cacao(fierbi apa ,zaharul si cacaua).Dupa ce s-a inmuiat bine tai prajitura si o servesti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii