Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se prajeste ceapa taiata cubulete,se adauga ardeii taiati cuburi si se prajesc usor se adauga carnea de piept macinata se sareaza,si pipereaza la gust si se adauga si kabanusul taiat rondele se mai calesc usor si se lasa la racit.
Intr-un bol se dau pe razatoare cartofii fierti,se amesteca cu patrunjelul si continutul tigaii.Se bat bine ouale si se cuprind in carne si cartofi se amesteca bine compozitia.Se ia o tigaie adanca si anti aderenta si se incalzeste restul de ulei de masline si deasemeni se incalzeste cuptorul la 200 de grade.Cand uleiul este bine incins se toarna compozitia de carne si cartofi in tigaie se face foc potrivit si se lasa ca fretata sa se prajeasca bine se orneaza cu rosii uscate sau rosioare mici taiate si se transfera tigaia in cuptor ca sa se rumeneasca frumos aproximativ 10 minute pana se rumeneste frumos.Se scoate din cuptor se lasa putin sa se raceasca si se rastoarna pe un platou si se serveste cu salata verde sau muraturi.Merge bine ptr o cina copioasa sau un pranz usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii