autor:

» » Aperitive

Friganele

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1/2 franzela, 1 pahar lapte, 3 oua, 150 gr grasime, 1 lingurita zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie franzela felii, se curata de coaja si se inmoaie in lapte putin indulcit. Se trec prin ou la care albusul s-a batut spuma si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
FRIGANELE DUBLE

FRIGANELE DUBLE

1.Ouale se bat bine cu sare si condimente. Separat 4 felii de paine se ung cu pasta de branza de

40 voturi    19 comentarii
15 min
Sandviciuri
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate

19 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Sunt delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 franzela
  • 1 pahar lapte
  • 3 oua
  • 150 gr grasime
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt delicioase...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de carne cu oua fierte