autor:

Fara foto

» » Aperitive

Friganele

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1/2 franzela, 1 pahar lapte, 3 oua, 150 gr grasime, 1 lingurita zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie franzela felii, se curata de coaja si se inmoaie in lapte putin indulcit. Se trec prin ou la care albusul s-a batut spuma si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mancarica de mazare cu friganele

Mancarica de mazare cu friganele

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friganele de ciuperci cu dovlecel

Friganele de ciuperci cu dovlecel

Se spala bine si se toaca marunt ciupercile, dovlecelu si ardeiul gras (pastrati cateva feliute pentru

16 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Sunt delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 franzela
  • 1 pahar lapte
  • 3 oua
  • 150 gr grasime
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB