autor:

Fara foto

» » Aperitive

Friganele

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1/2 franzela, 1 pahar lapte, 3 oua, 150 gr grasime, 1 lingurita zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie franzela felii, se curata de coaja si se inmoaie in lapte putin indulcit. Se trec prin ou la care albusul s-a batut spuma si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi
FRIGANELE

FRIGANELE

batem bine ouale ,dupa care luam fiecare felie de paine o trecem intai prin lapte apoi prin oul batut

10 voturi    21 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Sunt delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 franzela
  • 1 pahar lapte
  • 3 oua
  • 150 gr grasime
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui