autor:

Fara foto

» » Aperitive

Friganele

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1/2 franzela, 1 pahar lapte, 3 oua, 150 gr grasime, 1 lingurita zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie franzela felii, se curata de coaja si se inmoaie in lapte putin indulcit. Se trec prin ou la care albusul s-a batut spuma si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
FRIGANELE

FRIGANELE

batem bine ouale ,dupa care luam fiecare felie de paine o trecem intai prin lapte apoi prin oul batut

10 voturi    21 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
FRIGANELE SIMPLE

FRIGANELE SIMPLE

Se bat bine ouale.Feliile de paine se trec prin ou,pe ambele fete si se pun in ulei incins la prajit.Cand

24 voturi    2 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Sunt delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 franzela
  • 1 pahar lapte
  • 3 oua
  • 150 gr grasime
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fornetti cu sunca, branza si susan