Friganele cu fructe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri de lapte degresat
  • 2 albusuri
  • sare si piper negru
  • 4 felii de paine alba, veche de o zi
  • 1-2 lingurite unt
  • 4 linguri de gem de mere sau pere
  • garnitura: 1 lingura zahar brun si un praf de scortisoara

Mod de preparare

Se bat impreuna laptele si albusurile intr-un vas adanc, asezonandu-se usor. Se cufunda feliile de paine in lichidul obtinut.

Intr-o tigaie mare se topeste untul. Se pun si se prajesc feliile care 2-3 minute, pana devin aurii-maroniu.

Se acopera feliile cu gem de mere sau pere si se pudreaza zaharul brun amestecat cu scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise