Friganele cu fructe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri de lapte degresat
  • 2 albusuri
  • sare si piper negru
  • 4 felii de paine alba, veche de o zi
  • 1-2 lingurite unt
  • 4 linguri de gem de mere sau pere
  • garnitura: 1 lingura zahar brun si un praf de scortisoara

Mod de preparare

Se bat impreuna laptele si albusurile intr-un vas adanc, asezonandu-se usor. Se cufunda feliile de paine in lichidul obtinut.

Intr-o tigaie mare se topeste untul. Se pun si se prajesc feliile care 2-3 minute, pana devin aurii-maroniu.

Se acopera feliile cu gem de mere sau pere si se pudreaza zaharul brun amestecat cu scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor