Se bat impreuna laptele si albusurile intr-un vas adanc, asezonandu-se usor. Se cufunda feliile de paine in lichidul obtinut.
Intr-o tigaie mare se topeste untul. Se pun si se prajesc feliile care 2-3 minute, pana devin aurii-maroniu.
Se acopera feliile cu gem de mere sau pere si se pudreaza zaharul brun amestecat cu scortisoara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii