Se freaca ouale cu sarea, dupa care se adauga, treptat, faina, amestecind continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se subtiaza aceasta compozitie, turnind cite putin lapte, pina se obtine un aluat mai gros decit cel de clatite. Intr-un vas mai adinc, se incinge grasime. Cind este bine infierbintata, se ia cu o lingura din compozitie si i se da drumul in vas. Se pun toate friganelele, una dupa alta, si se prajesc pe ambele parti.
Se servesc calde, alaturi de sote
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii