autor:

Epure Mariana

» » Aperitive

Friganele cu parmezan la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
3 - 4 felii paine toast, 1 ou, 2 linguri parmezan ras, 1 maslina neagra, 1 varf de cutit cu unt

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut impreuna cu parmezanul si maslina data pe razatoarea mica. Se rumenesc in tigaie pe ambele parti fara capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu parmezan la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Mmmm ce apetisante sunt

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Interesanta reteta.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Interesanta poza nr.3 .Ha, ha!

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 - 4 felii paine toast
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 maslina neagra
  • 1 varf de cutit cu unt

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmmm ce apetisante sunt

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu branza