Friganele de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g file de peste (cod, salau, crap, somn)
  • 100g faina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de lapte
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 telina mica rasa
  • 1 ardei iute fara seminte tocat marunt
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • sare, piper
  • 3-4 linguri ulei de masline sau de palmier pentru prajit

Mod de preparare

Puneti oul intr-un castron si bateti cu mixerul, adaugam faina cate putin alternand cu laptele pana se obtine o compozitie omogena. Lasati-o 10 minute la frigider. Eliminati pielea si oasele pestelui si taiati in felii subtiri(julien).Adaugam putina sare si piper. Luam compozitia de la frigider si adugam pestele, ceapa, telina, ardeiul, sare si piper dupa gust.Amestecam pana se omogenizeaza.Luati cu o lingura din compozitie si prajiti friganele in ulei incins. Scoateti friganelele pe un prosop de hartie pentru eliminarea surplusului de grasime. Serviti calde . Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise