Puneti oul intr-un castron si bateti cu mixerul, adaugam faina cate putin alternand cu laptele pana se obtine o compozitie omogena. Lasati-o 10 minute la frigider. Eliminati pielea si oasele pestelui si taiati in felii subtiri(julien).Adaugam putina sare si piper. Luam compozitia de la frigider si adugam pestele, ceapa, telina, ardeiul, sare si piper dupa gust.Amestecam pana se omogenizeaza.Luati cu o lingura din compozitie si prajiti friganele in ulei incins. Scoateti friganelele pe un prosop de hartie pentru eliminarea surplusului de grasime. Serviti calde . Pofta buna!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii