Cureti ciupercile si le speli sub jet de apa rece. Palariutele le tai in felii. Scoti samburii din ardeiul gras, il speli si il tai in bucati. Vanata o speli si o tai in bucati mici. Cureti usturoiul, il zdrobesti si il amesteci cu uleiul de masline.
Adaugi condimentele si verdeturile taiate fin. Legumele taiate in bucatele le infigi pe tepuse, punand intre ele frunzulite de busuioc. Ungi frigaruile cu uleiul aromatic obtinut si le asezi pe gratarul incins 10 minute.
Le intorci din cand in cand. Spre deosebire de frigaruile din carne, cele din legume se fac mai usor, dureaza mai putin inabusirea legumelor. Inainte de a le aduce la masa, le stropesti cu zeama de lamaie. Daca esti vegetarian sau tii post, le mananci ca atare. Daca vrei, ele pot fi garnitura la carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii