Cureti ciupercile si le speli sub jet de apa rece. Palariutele le tai in felii. Scoti samburii din ardeiul gras, il speli si il tai in bucati. Vanata o speli si o tai in bucati mici. Cureti usturoiul, il zdrobesti si il amesteci cu uleiul de masline.
Adaugi condimentele si verdeturile taiate fin. Legumele taiate in bucatele le infigi pe tepuse, punand intre ele frunzulite de busuioc. Ungi frigaruile cu uleiul aromatic obtinut si le asezi pe gratarul incins 10 minute.
Le intorci din cand in cand. Spre deosebire de frigaruile din carne, cele din legume se fac mai usor, dureaza mai putin inabusirea legumelor. Inainte de a le aduce la masa, le stropesti cu zeama de lamaie. Daca esti vegetarian sau tii post, le mananci ca atare. Daca vrei, ele pot fi garnitura la carne.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii