Branza se taie in cuburi cu latura de 2 cm. Se amesteca cu chimenul si cu sucul de lamaie si se lasa la marinat timp de 30 de minute.
Intre timp amestecam faina de naut cu boiaua. Adaugam smantana, usturoiul, ardeiul iute si apa, astfel incat sa obtinem un aluat gros dar totusi curgator.
In acest amestec adaugam branza impreuna cu sucul de lamaie si chimenul. Acoperim toate cubulete de branza cu acest amestec.
Aranjam dovlecelul, ardeiul si branza pe bete de frigarui udate in prealabil si le aranjam intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Se incinge grill-ul cuptorului la maxim si se introduce tava la cuptor pentru 7-8 minute (nivelul 3 din cuptor - pentru a nu arde). Intoarcem frigaruile si le acoperim cu compozitia de naut ramasa. Se coc pana cand se rumenesc frumos, apoi se ung cu unt topit.
Se servesc cu felii de lamaie.
Tips: Aceste frigarui sunt foarte satioase si pot fi facute si in perioada postului folosind branza tofu si lapte de soia.
Sursa: www.myfancycake.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii