autor:

Anonim

» » Aperitive

Frigarui cu carne de berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, ceapa, rosii, ardei gras, piper, cimbru, ulei, bait, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper ci cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu carne de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Taouk

Taouk

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cubulete nu foarte mari.Am curatat si pisat usturoiul, iar

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine):

    Da, am taiat carnea de berbec (pulpa) in bucati de 3cm/3cm,am pus alternativ pe tepusa carnea, ceapa, rosii, ardei si slanina afumata, am adaugat ingredientele si am perpelit frigaruile pe gratar.Urmarea ?????, nu va spun cate beri am baut !!!!!!!!!?????

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete crocante din piept de pui