(pentru 6 persoane)1.Se spala merele si perele ,se taie sferturi ,se indeparteaza casa semintelor ,se taie in cuburi ,se pun intr-un castron, se stropesc cu suc de lamaie si se amesteca.
2.Se curata bananele ,se taie felii si se stropesc cu suc de lamaie ca sa nu se oxideze.
3.Se spala capsunile, se lasa sa se scurga de apa, se curata si se taie in 4.
4.Se curata mango si kiwi si se taie in cuburi.
5.Se spala menta, se scurge de apa si se toaca fin.
6.Se aseaza pe betele de frigarui fructele, alternand mere, pere, capsuni, banane, mango, kiwi,se presara cu menta tocata si se presara cu zahar brun.Se servesc imediat.\"Frigaruile\" de fructe pot fi insotite de o crema Chantilly.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii