1. Se rupe ciocolata in cuburi si se asaza intr-un bol mic, rezistent la caldura. Se adauga frisca si se asaza bolul deasupra unei cratite cu apa, avand grija ca apa sa nu se verse pe margini. Se incalzeste timp de 10 minute pana cand se topeste ciocolata.
2. Pentru frigarui, se curata fructele de kiwi si se taie in sferturi. Se curata si se taie mango in 16 cuburi, fiecare jumatate in cate 8 cuburi. Se curata banana si se taie rondele. Se stoarce zeama de lamaie peste rondelele de banana pentru a opri oxidarea lor.
3. Se spala strugurii si capsunele. Se impart fructele in patru si se insira pe bete de frigarui.
4. Se ia bolul de ciocolata de pe sursa de caldura si se adauga nucile. Se asaza cele patru frigarui pe un platou si se toarna ciocolata peste ele.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii