Se curata castravetele lasand din coaja cate o dunga verde, se taie rondele care se taie apoi in doua, ceapa curatata se taie in patru, dovlecelul se taie in cuburi mari, ardeiul la fel. Legumele astfel taiate se pun alternativ pe batul de frigaruie, se presara cu ierburi de Provence, se sareaza si pipereaza, se pun in bol de plastic si se stropesc generos cu ulei. Se lasa 2-3 ore la frigider, din cand in cand intorcandu-le pentru o patrundere mai buna a aromelor. Se frig 10 minute la gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii