Se curata castravetele lasand din coaja cate o dunga verde, se taie rondele care se taie apoi in doua, ceapa curatata se taie in patru, dovlecelul se taie in cuburi mari, ardeiul la fel. Legumele astfel taiate se pun alternativ pe batul de frigaruie, se presara cu ierburi de Provence, se sareaza si pipereaza, se pun in bol de plastic si se stropesc generos cu ulei. Se lasa 2-3 ore la frigider, din cand in cand intorcandu-le pentru o patrundere mai buna a aromelor. Se frig 10 minute la gratar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii