autor:

Fara foto

» » Aperitive

frigarui de legume marinate

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Ingrediente
4 cepe albe mici,24 rosii tip cirese,1 castravete ,1 dovlecel,1 ardei gras,sare,piper,ulei de masline,ierburi de Provence (se gaseste in comert la condimente).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetele lasand din coaja cate o dunga verde, se taie rondele care se taie apoi in doua, ceapa curatata se taie in patru, dovlecelul se taie in cuburi mari, ardeiul la fel. Legumele astfel taiate se pun alternativ pe batul de frigaruie, se presara cu ierburi de Provence, se sareaza si pipereaza, se pun in bol de plastic si se stropesc generos cu ulei. Se lasa 2-3 ore la frigider, din cand in cand intorcandu-le pentru o patrundere mai buna a aromelor. Se frig 10 minute la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui de legume marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta

1 vot    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cepe albe mici,24 rosii tip cirese,1 castravete ,1 dovlecel,1 ardei gras,sare,piper,ulei de masline,ierburi de Provence (se gaseste in comert la condimente).

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra