1. Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete, apoi se pune la marinat in frigider 12 ore.
2. Dupa ce pestele a stat la marinat, se incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica.Se scoate pestele din marinata si se imparte in 8 frigarui (daca se folosesc tepuse de lemn sau bambus atunci acestea se tin 30 minute in apa inainte de a fi folosite).
3. Se prajesc frigaruile de ton 5-6 minute, stropindu-se frecvent cu marinata ramasa ; frigaruile se intorc de cateva ori pentru ca pestele sa se patrunda bine.Se serveste cu sferturi de lamaie verde si orez cu sofran.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii