Carnea se spala si se sterge apoi se taie cuburi. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se curata ceapa si se toaca. Se amesteca impreuna cu mustarul, otetul, sare si piper. Salata verde se curata si se taie mai mare apoi se amesteca impreuna cu dressing-ul. Carnea se prajeste intr-o tigaie cu ulei apoi se scoate pe hirtie absorbanta. Se spala si se curata ridichile. Se infig pe frigarui bucati de carne si ridichi.
Se servesc asezate pe salata verde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii