autor:

CristinaD

» » Aperitive

Frigarui de pui

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200 g de kaizer taiat marunt, 2 ardei grasi taiati bucati mai mari, 1/2 kg de piept de pui taiat cubulete, 1/2 kg de ceafa de porc taiata cubulete, o ceapa taiata in 4 si desprinsa in foite, 2 boabe de usturoi taiat felii subtiri pe lungime, 200 g de ciuperci taiate felii mai grose, sare si piper dupa gust, 2 linguri de ulei de masline, bete de lemn pt. frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete toate ingredientele;

Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul;

Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete;

Se infierbanta cuptorul sau gratarul si se pun frigaruile intr-o tava care apoi se baga la cuptor sau direct pe gratar si lasa la foc mediu cam vreo 25 de minute pana cand sunt coapte toate frigaruile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Frigarui din piept de pui la gratar

Frigarui din piept de pui la gratar

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr

7 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Frigarui de pui picante

Frigarui de pui picante

1. Taiem cubulete: pieptul de pui, ardeiul gras si ceapa (ceapa si ardeiul atat cat ne permite forma

21 voturi    20 comentarii
1h
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

    Hmmm,ce delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g de kaizer taiat marunt
  • 2 ardei grasi taiati bucati mai mari
  • 1/2 kg de piept de pui taiat cubulete
  • 1/2 kg de ceafa de porc taiata cubulete
  • o ceapa taiata in 4 si desprinsa in foite
  • 2 boabe de usturoi taiat felii subtiri pe lungime
  • 200 g de ciuperci taiate felii mai grose
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
  • bete de lemn pt. frigarui

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,ce delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Orez cu sfecla rosie