autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

frigarui din carne de berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc, carne de berbec, carnati de porc, cabanos, costita afumata, ceapa,, rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carnati, ficat ,carne de berbec si de porc, cabanos si costita afumata se insira pe frigarui din metal inoxidabil , alternand printe ele felii de rosii si ceapa. Se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins. Dupa frigare se sareaza si se presara piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui din carne de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec Aperitiv

Chec Aperitiv

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu

10 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Fursecuri cu cartofi si cascaval

Fursecuri cu cartofi si cascaval

Cartofii se spala si se fierb in coaja, dupa care se scot din apa si se lasa sa se racoreasca. Untul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • carne de porc
  • carne de berbec
  • carnati de porc
  • cabanos
  • costita afumata
  • ceapa,
  • rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Fasole batuta