autor:

Anonim

» » , Aperitive, Fripturi

frigarui din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc, carne de berbec, carnati de porc, cabanos, costita afumata, ceapa,, rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carnati, ficat ,carne de berbec si de porc, cabanos si costita afumata se insira pe frigarui din metal inoxidabil , alternand printe ele felii de rosii si ceapa. Se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins. Dupa frigare se sareaza si se presara piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc impanata la cuptor

Friptura de porc impanata la cuptor

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate

6 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura de pui la cuptor cu legume

Friptura de pui la cuptor cu legume

Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • carne de porc
  • carne de berbec
  • carnati de porc
  • cabanos
  • costita afumata
  • ceapa,
  • rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare picante
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania