Cureti ciupercile, le speli, si le tai in jumatati sau sferturi dupa marime. Speli rosiile si le tai felii rotunde. Cureti dovlecelul si ardeii, ii speli si ii tai felii. Legumele le infigi alternativ pe bete speciale de frigaruie, lasand spatiu in varf sa le poti intoarce. Cureti ceapa verde si o tai marunt, toci patrunjelul si il amesteci cu ceapa verde, uleiul, sucul de lamaie si condimente dupa gust. Cu acest sos ungi legumele, pui frigaruiele pe gratarul incins si uns.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii