autor:

Anonim

» » Aperitive

Frigarui dobrogene cu carne de berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, ceapa, rosii, ardei gras, piper, cimbru, ulei, bait, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper ci cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui dobrogene cu carne de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Caizer afumat

Caizer afumat

Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5

14 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti in aluat de foietaj