Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud cand il puneti pe scobitori,se taie sunca presata si cascavalul patratele si rosiile rondele, se ia o scobitoare si se orneaza eu am pus si cate 2-3 feliute de sunca ca sa dea gust,apoi le dati prin ou batut , si le prajiti foarte putin la ochi mic.Ex (dovlecel,sunca presata ,cascaval,rosie,sunca presata si iara dovlecel) :D Va doresc pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii