autor:

Amalia

» » Aperitive

Frigarui pe scobitoare

Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
250g Sunca presata, 3 rosii, 2 dovlecei, 200g de cascaval, scobitori, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud cand il puneti pe scobitori,se taie sunca presata si cascavalul patratele si rosiile rondele, se ia o scobitoare si se orneaza eu am pus si cate 2-3 feliute de sunca ca sa dea gust,apoi le dati prin ou batut , si le prajiti foarte putin la ochi mic.Ex (dovlecel,sunca presata ,cascaval,rosie,sunca presata si iara dovlecel) :D Va doresc pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe scobitoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul

203 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Amalia

    Amalia (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Nu, pentru ca cand le dai prin ou le ti foarte putin ,si nici nu are timp sa se topeasca

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Am aceiasi dilema precum Camelia in legatura cu cascavalul...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Bune, dar cascavalul nu se topeste in tigaie?

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Rapid, usor, eficient ! si ai creat si pofta in cititori !!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Usor de facut si foarte bune.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Intr-adevar arata tare bine...

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Cred ca sunt foarte gustoase!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 250g Sunca presata
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 200g de cascaval
  • scobitori
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Amalia
Spaghete cu Bacon

Spaghete cu Bacon

Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin

2 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza
Tostada a la Amalia

Tostada a la Amalia

Se pune pe o felie de paine o felie de sunca presata una de branza topita, una de sunca presata si

7 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri
Chiftele Din Cartofi

Chiftele Din Cartofi

SE dau pe razatoare cartofii si morcovii,si se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare

4 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Amalia (Chef de cuisine)

Nu, pentru ca cand le dai prin ou le ti foarte putin ,si nici nu are timp sa se topeasca

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant