Se amesteca uleiul de masline si rozmarinul intr-un vas non-metalic. Se da prin razatoare coaja si se stoarce sucul de la jumatate de lamaie. Se aduga la amestecul si asezoneaza su sare si piper. Se aduga branza halloumisi se amesteca astfel incit sa fie acoperita de sosul marinat. Se taie cealalta jumatate de lamaie in 4 felii si apoi fiecare felie in jumatate pe latime. Se scoate brinza marinata se insira pe o frigaruie, impreuna cu feliile de ceapa, lamaie si dovlecel. Se prepara frigaruia la gratar timp de 5-10 min, rasucindu-le din cind in cind si ungindu-le cu sosul marinat ramas. Se serveste cu hummus si cuscus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii