autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Frigatelli cu mar

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 mere potrivit de mari, 2 linguri zahar+zahar vanilat, 2 linguri cu varf de faina, 1-2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rad merele curatate in prealabil, se amesteca cu restul ingredientelor; se ia cu lingura din compozitie si se prajesc in ulei incins; se pot servi reci cu toping de ciocolata sau frisca, depinde de gusturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigatelli cu mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi coapte umplute cu dulceata

Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem

11 voturi    11 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu ciocolata alba

Prajitura cu ciocolata alba

Ciocolata cu untul se topeste la ben marin se lasa putin sa se raceasca. Se freaca galbenusele se

14 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere potrivit de mari
  • 2 linguri zahar+zahar vanilat
  • 2 linguri cu varf de faina
  • 1-2 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa cu gem (de post)