autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura asortata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
muschi de vita, slanina, vin alb, mustar, cimbru, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper si cimbru. Se unge cu ulei, se rumeneste la cuptor la foc iute cca 20 min. In jiul format se adauga mustar si se fierbe cca 10 min. Sosul format se strecoara si se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura asortata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura asortata (pasare, porc)

Friptura asortata (pasare, porc)

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport