autor:

Anonim

» » , , Aperitive, Aperitive, Fripturi

Friptura condimentata de iepure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pulpe de iepure, ulei, sare, vin alb, piper, cimbru, morcovi, patrunjel radacina, ceapa, telina radacina, foi de dafin, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza intr-o tava in care s-au adaugat rondelele de zarzavat, se unge cu ulei si se pipereza. Se adauga 50 ml de apa, sarea, cimbrul si foile de dafin. Se introduce la cuptor, la foc potrivit. Din cand in cand se stropeste cu jiul format, pana cand se inmoaie zarzavatul, dupa care se adauga vinul. Cand e gata, in sos se adauga usturoiul tocat marunt si cu aceastea se stropeste friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura condimentata de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portionam nuca de porc in patru bucati si crestam in fiecare cate un buzunar, cu ajutorul unui cutit

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru

1 vot    4 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura picanta de pui