autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Friptura cu ierburi aromate la gratar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
4 bucati muschi de vita, 1 lingurita busuioc uscat maruntit, 1 lingurita tarhon uscat maruntit, 1 lingurita arpagic maruntit, 4 catei de usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol ierburile mentionate mai sus, apoi dati fiecare bucata de muschi cu amestecul rezultat, presand pe ambele parti, pentru a se prinde condimentele.

Asezati carnea pe gratar si tineti 6 - 7 minute pentru o friptura in sange, 7 - 9 minte pentru o friptura semi in sange si 9 - 11 minute pentru o friptura bine facuta, intorcand o data pe partea cealalta in timpul prepararii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu ierburi aromate la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Peste la steamer by copilou

Peste la steamer by copilou

Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata. Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura cu sos de branza feta

Friptura cu sos de branza feta

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta

4 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de vita
  • 1 lingurita busuioc uscat maruntit
  • 1 lingurita tarhon uscat maruntit
  • 1 lingurita arpagic maruntit
  • 4 catei de usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Jumari