Friptura cu ierburi aromate la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de vita
  • 1 lingurita busuioc uscat maruntit
  • 1 lingurita tarhon uscat maruntit
  • 1 lingurita arpagic maruntit
  • 4 catei de usturoi pisat

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol ierburile mentionate mai sus, apoi dati fiecare bucata de muschi cu amestecul rezultat, presand pe ambele parti, pentru a se prinde condimentele.

Asezati carnea pe gratar si tineti 6 - 7 minute pentru o friptura in sange, 7 - 9 minte pentru o friptura semi in sange si 9 - 11 minute pentru o friptura bine facuta, intorcand o data pe partea cealalta in timpul prepararii.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul