Amestecati intr-un bol ierburile mentionate mai sus, apoi dati fiecare bucata de muschi cu amestecul rezultat, presand pe ambele parti, pentru a se prinde condimentele.
Asezati carnea pe gratar si tineti 6 - 7 minute pentru o friptura in sange, 7 - 9 minte pentru o friptura semi in sange si 9 - 11 minute pentru o friptura bine facuta, intorcand o data pe partea cealalta in timpul prepararii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii