autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

friptura de carne de pui cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, morcovi, ceapa, ,usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puii se ung cu ulei , se presara piper si se asaza intr-o tava.Se adauga ceapa,morcovi,usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere , carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de carne de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete si dovlecei pe gratar

Vinete si dovlecei pe gratar

Legumele se spala cu apa rece si se dau deoparte. Se taie rondele (cateva din dovlecel, circa jumatate).

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Rulade de dovlecei si vinete la cuptor

Rulade de dovlecei si vinete la cuptor

Mai intai pregatim legumele.Se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri,pe lung.Se pune

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciupercuțe cu sos de hrean