autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de carne de pui la tava cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, morcovi, ceapa, ,usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puii se ung cu ulei , se presara piper si se asaza intr-o tava.Se adauga ceapa,morcovi,usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere , carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de carne de pui la tava cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din organe de ied

Drob din organe de ied

Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie

5 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu carne
Aperitive haioase din mezeluri si legume

Aperitive haioase din mezeluri si legume

Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele

12 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Porcusori Misicu