autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de carne de pui la tava cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, morcovi, ceapa, ,usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puii se ung cu ulei , se presara piper si se asaza intr-o tava.Se adauga ceapa,morcovi,usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere , carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de carne de pui la tava cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele se curata si se spala in apa rece. Traheea plamanilor, se elimina. Rinichii se scot din

46 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
pizza la minut