autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de carne de pui la tava cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, morcovi, ceapa, ,usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puii se ung cu ulei , se presara piper si se asaza intr-o tava.Se adauga ceapa,morcovi,usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere , carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de carne de pui la tava cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de pui impachetate in foi

Rulouri de pui impachetate in foi

1.Carnea se taie in 4 bucati late si subtiri care se intind cu grija, cu un ciocan de snitele, se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
,,Cozonac'' din piept de pui