autor:

Anonim

» » Aperitive

Friptura de miel la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, morcovi, telina radacina, ceapa, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in cuptor, intr-o tava cu ulei si 100 ml de apa impreuna cu morcovii, telina, ceapa, usturoi, piper si sare. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigare, carnea se raceste si se portioneaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,

65 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • piper
  • sare
  • usturoi

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Puteti pune si alte condimente, si niste bulion.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
orez exotic