autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de porc, morcovi, ceapa, cartofi,ulei,foi de dafin,piper,otet,patrunjel verde, chimen, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se asaza intr-o tava unsa cu ulei si 10 ml de apa,impreuna cu feliile de morcovi si ceapa, foile de dafin, chimen, piper si se tine la cuptor cca 30 min.
Din cand in cand se stropeste cu jiul format.Cand se raceste se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam

10 voturi    4 comentarii
2h 3 min
Fripturi
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • morcovi
  • ceapa
  • cartofi,ulei,foi de dafin,piper,otet,patrunjel verde
  • chimen
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant