autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de porc, morcovi, ceapa, cartofi,ulei,foi de dafin,piper,otet,patrunjel verde, chimen, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se asaza intr-o tava unsa cu ulei si 10 ml de apa,impreuna cu feliile de morcovi si ceapa, foile de dafin, chimen, piper si se tine la cuptor cca 30 min.
Din cand in cand se stropeste cu jiul format.Cand se raceste se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc cu sos de piper verde

Friptura de porc cu sos de piper verde

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne

8 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frigarui pe scobitoare