autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Friptura de pui la cuptor cu legume

Autor: Costin Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Costin Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
2 pulpe pui, 500 g piept de pui, 50 unt, marar 1/2 legatura(dupa preferinta), 1 morcov, ceapa verde 1/2 legatura, condimente(piper, sare), 100 ml bere(sau de vin cine prefera), 100 ml apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.
Se ia un vas de jena, se unge cu untul,se pune mararul peste unt apoi bucatile de carne.Peste ele, se pune un morcov taiat rondele, iar peste acesta ceapa verde.
Se adauga apa, berea/ vinul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru o ora,o ora jumatate(depinde de puterea focului),se intoarce carnea din cand in cand, iar cand este gata , se scoate din cuptor. Se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu ceapa si smantana, iese o friptura pe cinste,am avut numai aprecieri la adresa acestei fripturi, va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura de pui cu legume la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor

Se spala puiul, se taie bucati si se aseaza in tava cu legumele. Se stropeste cu putin ulei, se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Sunt convinsa ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 500 g piept de pui
  • 50 unt
  • marar 1/2 legatura(dupa preferinta)
  • 1 morcov
  • ceapa verde 1/2 legatura
  • condimente(piper
  • sare)
  • 100 ml bere(sau de vin cine prefera)
  • 100 ml apa

Raporteaza reteta

tatiana (Chef de cuisine)

Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor