Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.
Se ia un vas de jena, se unge cu untul,se pune mararul peste unt apoi bucatile de carne.Peste ele, se pune un morcov taiat rondele, iar peste acesta ceapa verde.
Se adauga apa, berea/ vinul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru o ora,o ora jumatate(depinde de puterea focului),se intoarce carnea din cand in cand, iar cand este gata , se scoate din cuptor. Se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu ceapa si smantana, iese o friptura pe cinste,am avut numai aprecieri la adresa acestei fripturi, va doresc pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii