Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.
Se ia un vas de jena, se unge cu untul,se pune mararul peste unt apoi bucatile de carne.Peste ele, se pune un morcov taiat rondele, iar peste acesta ceapa verde.
Se adauga apa, berea/ vinul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru o ora,o ora jumatate(depinde de puterea focului),se intoarce carnea din cand in cand, iar cand este gata , se scoate din cuptor. Se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu ceapa si smantana, iese o friptura pe cinste,am avut numai aprecieri la adresa acestei fripturi, va doresc pofta buna.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii