autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura de turda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
slanina, sorici, untura, sare, lapte, piept de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de porc cu slanina si sorici se tin in lapte timp de 10 minute, apoi se scot si se lasa sa se zvante bine. Se prajesc in untura pana cand se rumenesc. La sfarsit se adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de turda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
chiftele

chiftele

Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele. Se amesteca carnea cu zarzavatul,

20 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute la cuptor in forme de briose