autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Friptura de vita la tava

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne macra de vitel, 5 linguri de vin alb sec, un cub de unt, o lingurita mustar, sare, piper, cimbru, condimente pentru friptura, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.

Se poate servi cu hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Chiftelute coapte in cuptor

Chiftelute coapte in cuptor

Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea

64 voturi    21 comentarii
1h
Fripturi
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga

14 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Pentru a obtine o friptura bine patrunsa aromata trebuie sa urmam toti pasii dintr-o reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vitel
  • 5 linguri de vin alb sec
  • un cub de unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condimente pentru friptura
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Pentru a obtine o friptura bine patrunsa aromata trebuie sa urmam toti pasii dintr-o reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc la cuptor