autor:

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Friptura de vita la tava

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne macra de vitel, 5 linguri de vin alb sec, un cub de unt, o lingurita mustar, sare, piper, cimbru, condimente pentru friptura, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.

Se poate servi cu hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Pentru a obtine o friptura bine patrunsa aromata trebuie sa urmam toti pasii dintr-o reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vitel
  • 5 linguri de vin alb sec
  • un cub de unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condimente pentru friptura
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne

Ion Padure (Chef de cuisine)

Pentru a obtine o friptura bine patrunsa aromata trebuie sa urmam toti pasii dintr-o reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor