autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura din carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei,morcovi, patrunjel si telina radacina,ceapa, ciuperci, usturoi,, sare,, patrunjel verde, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se ianbusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa.Se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjel radacina,piper,550 ml de apa fiarta si se continua inabusirea cu vasul acoperit,pana ce carnea si legumele sunt fierte.Separat ,se inabusa ciupercile in 50 ml de ulei, se adauga sare si piper.
Cartofii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ,apoi se adauga peste ciuperci.
Sosul rezultat din fierberea carnii cu legume se paseaza peste cartofi si ciuperci , se fierb 30 min.
Se adauga mujdei de usuturoi,vin, patrunjel verde ,bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Alinazik

Alinazik

Se coc vinetele in foc de carbuni sau pe aragaz la foc, se curata de coaja, se toaca cu cutitul,

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv prajite

Clatite aperitiv prajite

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful

2 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de casa, din ficat de pui