autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Friptura din ceafa de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
2 kg de ceafa proaspata de porc, 3-4 linguri mustar, ulei, condimente, 2 cepe, 3-4 catei de usturoi, 500 ml vin

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea,snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se asaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ceasca de apa si se da la cuptor.Intorci din cand in cand. Spre sfarsit, adaugi vinul, lasi sa scada sosul.Dupa ce se raceste, indepartezi sfoara,tai felii. Incalzesti in sosul propriu, strecurat.Servesti cu salata verde sau sote de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura simpla din ceafa de porc

Friptura simpla din ceafa de porc

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea,

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Friptura din ceafa de porc  in vasul roman

Friptura din ceafa de porc in vasul roman

Carnea spalata, uscata in prosop, se condimenteaza si se lasa o ora la rece.Dupa ce am pregatit vasul

11 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Tare buna este carnea de la ceafa. Gatesc des, aici, ceafa la tigaie.

  • Fara foto

    Cristina , 03 iunie 2010

    Suna foarte bine ! Trebuie incercata :)

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Foarte bună!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Foarte buna aceasta fripturica.......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Foarte buna.Si eu fac ceva asemanator si este o bunatate,mai ales daca mai pui si un cartof langa,te lingi pe degete.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 kg de ceafa proaspata de porc
  • 3-4 linguri mustar
  • ulei
  • condimente
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare buna este carnea de la ceafa. Gatesc des, aici, ceafa la tigaie.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cocos la cuptor