Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea,snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se asaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ceasca de apa si se da la cuptor.Intorci din cand in cand. Spre sfarsit, adaugi vinul, lasi sa scada sosul.Dupa ce se raceste, indepartezi sfoara,tai felii. Incalzesti in sosul propriu, strecurat.Servesti cu salata verde sau sote de ciuperci
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii