Friptura din ceafa de porc

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Friptura din ceafa de porc

Ingrediente

  • 2 kg de ceafa proaspata de porc
  • 3-4 linguri mustar
  • ulei
  • condimente
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin

Mod de preparare

Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea,snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se asaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ceasca de apa si se da la cuptor.Intorci din cand in cand. Spre sfarsit, adaugi vinul, lasi sa scada sosul.Dupa ce se raceste, indepartezi sfoara,tai felii. Incalzesti in sosul propriu, strecurat.Servesti cu salata verde sau sote de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise